Jump to content

AlV

Members
  • Content Count

    14
  • Joined

  • Last visited

    Never

Posts posted by AlV


  1. Don't know if it is really a bug..when i am ready to burn a disk i have noticed that in the drop box where i can select the burn speed,there are some strange or duplicate speed.For example with a dvd+rw rated at 4x speed,the drop box gives two times 1x speed,2 times 2x speed,two times 3x speed and finally 4x speed.For example with a cd-rw verbatim rated at 32x it gives strange write speed.In Nero burn speed are normal (2,4x - 4x for dvd+rw and 16 x - 24x - 32x for cd-rw like it should be).I have a combo liteon driver SOHC-5232k and a SOHW-832s dvd burner on two separate channels.I use latest beta version 3.0.115.Help is appreciated!

    Beta 115 works OK on my Nec 2510: no dvd speed duplication in drop box.

    (but some reported speeds inside this drop box don't work, for example should a 2.4x DVD+RW be presented with 4x speed?)

    I didn't look at the CD speeds...


  2. Yes, some time ago i bought Win98SE! The number is 4.10.2222 A (same as yours).

    Thanks for your answer.

    But, I fail to understand what's going on with my Win98SE...

    I'll get Win98 (not SE) from a friend of mine to try and see if bare Win98 works.

    This could validate the need for some upgrades from Microsoft.

    Still very strange.

    P.S.

    Too bad davisnw did not answer Flo's question in topic "adding folders to iso image does not add files!"; I'm curious to know which Windows version he uses since he seems to have the same problems as I have...


  3. Hello,

    it works perfectly on my Win98SE :-)

    Thank you for this great program!

    Bye,

    Andreas

    Hello,

    First things first: thank you for your reply :)

    But, I am quite surprised as it goes against what I have observed...

    Are you certain that this is Win98SE?

    Would you be so kind as to check your Win98 version against this page, please?

    http://perso.wanadoo.fr/tmcd2/Versions.htm

    For example, my Win98SE version is 4.10.2222 A

    And second question: did you install any "patch"?

    Have a nice day.


  4. The only safe way to test that is to install Win98 (not SE) on your PC. If it does work then, it is a Bug under Win98SE.

    Yeah, nice... :(

    (getting Win98 from my friend: one week at least; removing disk and installing old disk: 10minutes; erasing disk, installing Win98: 2 hours; testing 10 minutes; putting back everuthing in place: 10 minutes)

    I have another idea :)

    Is there anybody out there using CDBurnerXP Pro 3 113beta on Win98(not SE)?

    Or, at least being able to test it on Win98(not SE).

    BTW, a CD/DVD recorder is not needed for testing the drag'nDrop

    Big bright idea, heh? :wink:

    Sorry for shouting... :oops:

    480 people read this topic: I hope someone is still using Win98...


  5. Tomorrow, I'll install a fresh Win98SE on another disk :?

    So, today is tomorrow, if you see what I mean... :)

    I installed Windows 98SE on an old 1.6GB IDE disk salvaged from a dying poor little HP (Pentium 233).

    I added nothing to the bare Win98SE installation but InstMSIA.exe ( http://download.microsoft.com/download/ ... stMsiA.exe )

    No Graphics card driver, no sound, no ethernet, no pr0n viewer, nothing whatsoever but the aforementionned program that is required by CDBurnerXP Pro 3 113 beta installation program.

    Then, I installed CDBurnerXP Pro 3 113beta, launched it, dragged c:\Windows from the upper frame, dropped it in lower frame and it displayed 0.75MB... you bet ;)

    So:

    - it works on (at least) one Win98 installation

    - it doesn't work on a bare Win98SE installation

    - it works on Windows 2000 SP4

    Well, what now?


  6. Well, we could need a confirmation that this problem occurs on every Win98SE PC.

    As a first step, I reverted my Win98se installation to one dating back to december 2003.

    (I knew that was a good idea to keep system backups)

    I reinstalled CDBurnerXP 3 113beta and drag'n'drop didn't work any better back in december 2003 :(

    On a sidenote, I thought I had kept a "freshly installed" bare Win98se system on a CD, but I just can't put my hands on it (must have forgotten to effectively put it on a CD)

    I suppose I could completely erase my Win98se installation and reinstall it from scratch, but I'm feeling soooo tired just imagining that... :D

    Am I the last one still using Win98se in this forum???...


  7. Hello,

    When I try to drag a folder from the top (left or right part) frame to the compilation, it only takes the folder, but no file or subfolder inside it...

    For example, I have a folder named Archives with many subfolders and files inside that I want put put on a DVD+RW: the folder size is about 4.1GB.

    When I drag this folder in the compilation frame, it appears as a 0.75MB folder without anything inside.

    I uninstalled version 3 113beta version and reverted to the 2.2.9 version and it works like a charm (that is dragndrop from the upper frame to the lower frame works).

    What's the matter?

    Did I do something stoopid?

    Help me Obiwan Kenobi, you're my only hope... Huh no, not this part, stupid droid.

    Note: I've got screenshots of both versions, if I'm not perfectly clear...

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.