Jump to content
Sign in to follow this  
Jim Robinson

No sound after recording

Recommended Posts

After upgrading to Windows 10, I have had lots of problems recording CDs with CDBurnerXP. Now, for no particular reason it seems, the recorded CD won't play on a CD or automobile player (no sound). The recording process goes well (set to finalize) and the recorded CD plays on the computer fine. I used Media player to record the same music, and the CD plays on all devices. Looking for ideas . . . .

Edited by Jim Robinson
Typo

Share this post


Link to post
Share on other sites

I only create audio discs. I have recorded dozens of music discs over the past few years--until changing to Windows 10. Now, the program says the disc has been recorded successfully, but when I try to play it, there's nothing there.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I guess you should have a try with the upcoming update of the StarBurnX burning library again, they had to make some adjustments for audio discs anyway. If it still doesn't work then I suppose you could send me a log file for further analysis.

Share this post


Link to post
Share on other sites

One other possible factor--Malwarebytes quarantined Opencandy and I deleted it. When I started having problems, I uninstalled cdburner and reinstalled it, using the installation without Opencandy. Coincidentally, or not, the "recorded" CD wouldn't play. I uninstalled again, and did the "normal" installation. Everything works fine now--though Malwarbytes still quarantines Opencandy.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Maybe it removed a bit more of CDBurnerXP than just OpenCandy? Hard to tell. In anycase, CDBurnerXP will not place any restrictions on usage when you decline or disable the OC offer screen.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I suppose it removes more than just OC and deletes files which need to be installed in order for CDBurnerXP to work or just disrupts the installer in such a way that it doesn't continue normally. You should probably check the log on that.

Either way: I can't do anything about that.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.