Jump to content
DonWade

Slow responding when burning audio disks

Recommended Posts

When choosing audio froom the main menu it is very slow in loading the audio burner and even sometimes indicates "not responding".  Once loaded the disk burns just fine and with the usual speed but when burning multiple disks, it will finish a disk and eject it but take some minutes before asking for the next disk and indicating completed burning of the disk on the dialog screen.  Again, if you try to click anyhthing it indicatges "not responding".  Same is true after burning the last disk.  It is ejected promptly but it takes a very long time for the close screen to come on to allow you to return to the audio burning screen.  This is a dramatic difference from the mode of operation when I last used it a few months ago.   Using version 4.5.7.6623 64 bit on windows 10.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.