Jump to content
Sign in to follow this  
Mike Liskanich

audio burning bug in new public alpha 3.5 version

Recommended Posts

I have found a bug when burning an audio cd CDBXP does not error during the creation process however if i added 17 tracks only 10 show when the cd is played and only a few of the songs play ok i tried this using 2 different systems with the same problem. Just wanted to report this i figured someone may have already

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest

I have found a bug when burning an audio cd CDBXP does not error during the creation process however if i added 17 tracks only 10 show when the cd is played and only a few of the songs play ok i tried this using 2 different systems with the same problem. Just wanted to report this i figured someone may have already

Yep, had the same problem, i was burning 17 tracks as well, though only 6 tracks burnt, but 7 in total as the first track was burnt twice as track 1 and track 2. All songs that burnt seem to play fine however.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Sarkazein

Same here. I tried burning a 15 track cd twice and both times got a cd that "worked" up until track 6. 6-15 would never load, but if I let 5 keep playing it would play every song (still saying track 5). It seems it appended all songs past #5 to the end of #5, and here's the weird thing: The first few songs after 5 would have audio glitches, but eventually they settled out.

Also, trying to reload the cd project resulted in having the track order inverted (and I checked the project file in a text editor and they're listed correctly).

This is on a CD Burner that works with the stable release.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.