Jump to content
Sign in to follow this  
microUgly

Table Of Contents issue - 4.0.013.220

Recommended Posts

I've just installed CDBurnerXP (4.0.013.220) on Vista and after burning the first disc I found that not all folders appeared.

Specifically, I created a disc with two folders at the root. One folder I created on the disc whilst the other folder I dragged across from my PC. When I viewed the disc after nurning completed the folder I dragged across did not appear, although disc size indicated the files were there. This is what makes me suspect an issue with the Table of Contents, and when I did a "DIR" at a command line it listed one folder and then "File not found".

I don't want to mention the exact name of the folder I dragged across and wouldn't appear because it contains identifiable information, but the format was "###-newsletter-2007-q3 Folder" (where '#' is the identifiable information). I got around the problem by dragging the folder across as previously done, but then I renamed it to something more simple.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.