Jump to content
Sign in to follow this  
maillo

Adding content to a folder in your current compilation, bug?

Recommended Posts

I don't know if this is a bug or what it is, but when I'm creating a compilation every time I drag new content to an existing folder it always ends up in the main directory instead of in the folder I intended to. It's really annoying because the only way to work it out is to move the files from one folder to another inside the compilation.

Has somebody else notice this problem??

Share this post


Link to post
Share on other sites

By the way, I've tried this using Windows Vista Home Premium and Windows XP.

I'm also experiencing other problems with CDBurnerXP, when I remove an item from a compilation the size of the compilation increases a lot, and when I save that compilation it gets all messed up next time I open it. This has been under Windows Vista and had never happened to me before with Windows Xp though.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.