Jump to content
Sign in to follow this  
dolphin26

SAMSUNG SH-S203B SB03

Recommended Posts

The version 4.0.024.439 can not find my DVD-Bruner (no compatible drive found). First tried with FW SB01, then i used the current SB03. But still the same Problem.

The previous versions found my DVD-Burner, but the software crashs.

Nero works fine.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest onnoossendrijver

Same here..

Both my Samsung 203 and Samsung 223 don't work. (Vista Business x64).

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have this drive, when I burn audio CD's, some of the tracks are left blank (no sound). I've switched media to no avail. DeepBurner successfully burns the same CD's.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest

I have a SH-S203D.

It worked fine on Vista x86.

But now since i enabled AHCI and installed Vista x64 SP1 the drive isn't recognized anymore.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have the S203B and I can burn a CD fine but cannot burn a DVD.

It keeps telling me that the blank DVD is faulty. Different brand, same result.

I tried updating the firmware from the original SB00 to the latest SB03, but the result is the same.

I decided that it might be the drive, so I just bought the updated Samsung, the 223 and the result is the same!

I really like this software; hoping someone can let me know why few SATA burners are on the Ok list.

G.

Share this post


Link to post
Share on other sites
I have the S203B and I can burn a CD fine but cannot burn a DVD.

It keeps telling me that the blank DVD is faulty. Different brand, same result.

I tried updating the firmware from the original SB00 to the latest SB03, but the result is the same.

I decided that it might be the drive, so I just bought the updated Samsung, the 223 and the result is the same!

I really like this software; hoping someone can let me know why few SATA burners are on the Ok list.

G.

interesting, i just bought a samsung sh-s223f and it said that the media was bad too. i have the post here http://forum.cdburnerxp.se/viewtopic.php?f=14&t=6513

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.