Jump to content
Sign in to follow this  
zakj

No Compatible drives - Vista Enterprise SP1

Recommended Posts

Hello,

I have not been able to get CDBurnerXP working as a non-administrator in Vista Enterprise SP1.

I have downloaded and installed the newest version (4.1.2.678), and during the install I did

select the allow for non-admins option.

If I right click and "run as administrator", the drives are found. If I just click the application

opens and "no compatible drives" are found.

Any suggestions?

BTW, the NMSaccess service is running.

thanks

zak

Share this post


Link to post
Share on other sites

Well, I guess you can ignore this posting.

I un-installed CDburnerXP again, and re-installed it again (this is the third or forth time),

and now it's working. As a non-administrator, when I launch CDburnerXP, I now see my

drives.

I don't get it...... what can I say .... VISTA ......

thanks

zak

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.