Jump to content
Sign in to follow this  
pixturesk

CDBurner XPPro (not responding)

Recommended Posts

I have been using CDBurner XPPro for quite awhile with no problems (version 3.0.113, then install 3.0.116 over it) on a Win98SE computer. Now the only function that works is burning a data cd or dvd. When I click on "Create an Audio CD", nothing happens so I press "Ctl-Alt_Delete", the message comes up that CDBurner is "not responding". The same occurs when I click on the CD Ripper function, then a small window comes up saying "Scanning Buses", then the "not responding" message comes up again. If I try the "Create Data CD" function after these 2 errors not even that will work again, so I have to reboot my computer to start again. Can you get me working again? Thanks. I am a non-techie so please make your reply easy to follow.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.