Jump to content
Sign in to follow this  
tomse

TSSTCorp SH-W163A (Samsung Sata drive)

Recommended Posts

I've seen quite a few problems with Samsungs drive here in the forum, not the same model as mine.

Though previously my drive has worked with CDBurnerXP, but after some version around build 1541 I couldn't burn anymore.

Unfortunately I don't remember which version.

I have no problem detecting the drive as other has using a Samsung drive.

Only problem is that it won't start burning, and it freezes up the drive, cannot eject etc as it probably allready gave the command to not use the eject button.

The drive spins up, the status says "preparing drive" and thats it. The diode light is not lit.

Windows hangs, applications goes in not responsive mode, though I can move the mouse and shut down systray applications.

I've checked that the drive works with Nero burning rom, and it works perfectly there.

Bios versions tested, TS01 & TS02

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.