Jump to content
Sign in to follow this  
coonsanders

buring problem with cdburner xp

Recommended Posts

hi fellas

recently i tried to burn a cd...i got to the actuall window that asks "how many seconds between tracks"i hit and it did not profress.this window is where it asks you these questions right before it burns the cd.whats wrong here?im using xp on a

dell demension computer.it doesnt always happen only occasionally.thanks

coonsanders

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest JimT

Using DVD-Rs with CDBXP, I can produce viewable discs (in WinDVD, that is) that are not recognized at all by my standalone DVD player. Prior use of Roxio with DVD-Rs on the same PC resulted in copies that were viewable on the same DVD player. Is there a limitation of your software in this sense?

Share this post


Link to post
Share on other sites

hi

i inserted the master dvd into the burner and when it got to starting the process i got a message saying "there is no cd/dvd in the drive even though there was..i went to sonys website to check the burner (you know the test)and it passed with flying colors

is there something i should do before i should start the process?

coonsanders

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.