Jump to content
Sign in to follow this  
HVD

Admin install VS Users Install: PROBLEM

Recommended Posts

Hello!

I am working on a big company and need to deploy CD Burner for my Users.

I use an original MSI (from your web site) and install it with my admin account. Then, logout and login with the User account. And at this point, the user cannot use CD Burner, because at the first launch, it need to connect where the MSI is to finalise the installation. So, installation finaly fails.

I trail to use the following cmd line, but it fails too:

msiexec -i "cdbxp_setup_4.2.7.1849.msi" ALL USERS=1 /qn

But same problem.

How can I finalise the user installation correctly without need the MSI? I have more than 500 install to do and it is not possible to copy locally the msi on each PC.

Thank you in advance, best regards!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest

This is my command line


cdbxp_setup_4.3.7.2420.exe /verysilent /LOADINF=default.cfg /nocancel/ norestart

with my default.cfg

[Setup]

Lang=English

Dir=C:\Program Files\CDBurnerXP

Group=CDBurnerXP

NoIcons=0

SetupType=custom

Components=main

Tasks=desktopicon,desktopicon\common,fileassoc

DisableOnlineUpdate=1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.