Jump to content
Sign in to follow this  
DeftEsprit

No longer working for me

Recommended Posts

Was working fine on my current system.  I closed it, updated the program, and could not run it anymore.  The process starts but no splash screen.  I also cannot kill the process.  I have to reboot to make it go away.  I've completely uninstalled, deleted any files, and removed leftover registry keys and values.  I installed the previous version...same thing.  I also removed and reinstalled the .Net framework...no luck.

 

I am running Windows 7 Pro 64-bit and avast for AV.  Disabling avast did not make a difference either.  Anyone else seeing this?

Share this post


Link to post
Share on other sites

I installed the SPTD drivers.  I then installed CDBurnerXP with the additional languages (full) and it works. I did not enable the drivers in the INI file though.  Is it possible there is something critical in the language files? 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.