Jump to content
Sign in to follow this  
chuckg7md

ISO back to New DVD- problems

Recommended Posts

I have some video files.  I was successfuly in copying them over to a new DVD - no problem.

I then decided to use those same file to create an ISO image to make it easier to make future copies if needed (just one file to keep track of).

-- but then --

I had occassion a few days later to make another copy and decided to use the ISO file.

Evenything seemed to be going fine, but the program never completed the burn - at least not within the program - it never finished and closed the burn in-progress window.   

After 15 minutes (the original burn took less than 6-7) it was still running.    When I 'canceled' the program, it finished out finally.

when I checked the resulting copy, IT WORKED JUST FINE.     CDBXP did not tell me it was done and close out.  

Is there something else I need to do or it is something that needs to be fixed?

 

background:

Using Windows XP ver 5.1  SP3

Burning using an ATIVA CD/DVD burner (it's working fine and did the regular burn just fine).

As far as I can tell - I have the most current version of CDB.

 

Thanks for any help you can provide.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.