Jump to content

Recommended Posts

I am trying to copy a DVD with a recorded video.  When I try to copy, CDBurnerXP says that its only 31.5MBpost-58990-0-54076600-1399393507_thumb.j.  

After the copy it says it completed ok, but when I try to play it, it obviously won't play.  I had DVDDecrypter look at it and it shows that the disc size is over 1GB

post-58990-0-01037900-1399393510_thumb.j.  

 

Any ideas as to why CDBurnerXP won't copy it correctly?  I have attached screenshots of CDBurnerXP and DVDDecrypter.

Share this post


Link to post
Share on other sites

When I try to play the copied disc, i get this:

post-58990-0-23109300-1399481946_thumb.j

 

I used CDBurnerXP to create both an iso and an mds.  I then used DVDDecrypter to create an iso.  Here are the respective files:

post-58990-0-25874100-1399482091_thumb.j

 

I burned the DVDDecrypter iso using CDBurnerXP and the disc plays fine.  It just appears that CDBurnerXP is not reading the disc correctly.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

StarBurn says they can investigate the cause of the issue if you can provide the incorrect 31MB image and the correct ISO images created by DVD decrypter. If you would like to provide these, I can give you an FTP account for uploading.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.